Издание за маркетинг, реклама и финанси.

“Лидерът, който нямаше титла” – книга, която трябва да прочетете!

Начало » “Лидерът, който нямаше титла” – книга, която трябва да прочетете!

Наскоро завърших една книга на Робин Шарма. Автор, който изключително много харесвам. Книгата беше: “Лидерът, който нямаше титла”. Уникална за мен книга, който веднага се превърна в моя любима. Това е книга, която ме научи да мисля по-положително на нещата. Защото животът е кратък и не трябва да го пропиляваме в негативни мисли. Научих се да не съжалявам за миналото, защото то се е случило и няма как да го върнем. А и няма смисъл. Разбрах, че трябва да гледам напред и да живея живота си така както аз съм решил.

Книгата е изключително добър мотиватор и вдъхновител. Мен лично ме промени. В момента честно да си кажа минавам през труден период и реших да разнообразя ежедневието си, като дочета книжката (защото вече я бях стартирал преди много време). За два дена изчетох повече от 100 страници. Благодарение на Робин виждам напредък в това да променя живота си. “Лидерът, който нямаше титла” беше единственото нещо, което оправяше настроението ми. Много се радвам, че реших да я дочета…

Сега съм решил да продължа да чета книги на Робин Шарма. Ред е на “Наръчник по величие”. До сега освен “Лидерът, който нямаше титла” съм чел и “Монахът, който продаде своето ферари”. Отново уникална книжка от Робин. Уникален автор като цяло. Реших да напиша тази статия, за да разберат повечко хора за бестселърите, които г-н Шарма пише. Пък и в края на “Лидерът, който нямаше титла” пише, че ако ни е харесала, трябва да споделим мнението си. Реших да послушам този съвет.

Препоръчвам я на всеки, който не я е чел. Дори и да сте – направете го пак! Няма да съжалявате!

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.