Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Bittsmart на 2 години!

Bittsmart на 2 години!

Bittsmart на 2 години!

Приятели, радостни сме да ви съобщим, че днес 20 април 2015 навършваме 2 години, от както стартирахме този проект. Две изключително трудни, но в същото време и сладки години, които няма да забравим.

През това време преживяхме какво ли не. От началните месеци, които бяха много трудно, както е нормално за всяко бизнес начинание, така и за всяко нещо в живота, което тепърва стартира и прави своите крачки. Но имахме двойно повече моменти за радост.

През 2014 година изпитахме уникални емоции, които не можем да опишем с прости думи, но ако сте сред нашите редовни читатели вече знаете за тях. Март месец спечелихме втора позиция в конкурса по предприемачество организиран от ПГИ “Д-р Иван Богоров” Варна.

DSC02849

DSC02847

Малко след конкурса по предприемачество спечелихме първата позиция във финалният кръг от конкурса по проект “Promote youth entrepreneurship” и се класирахме на същинския финал във Бойнице, Словакия.

DSC02791

За Словакия заминахме през юни месец. Конкуренцията беше ожесточена. Имаше екипи от 7 страни – Словакия, Испания, Уелс, Полша, България, Латвия и Малта. На финалното представяне на идеите останахме на почетната втора позиция, третото място заеха уелсците, а победители се оказаха малтийците.

2014-06-17 20-35-51 2014-06-17 20-35-53

Страхотни емоции и победи за нас, а бяха изминали една 6 месеца от годината. Работата по развитието на сайта продължаваха. Ноември бяхме номинирани от журито на конкурса за уеб – БГ Сайт 2014 в категория “Млади уеб таланти”. Там за съжаление не успяхме да се преборим с голямата конкуренция и останахме само със своята номинация.

Така сложихме края на 2014 по един подобаващ начин, показвайки че сме сериозни в работата си и имаме високи амбиции и желание да вървим напред, да се развиваме в уеб насока.

213_big

Новата година стартирахме отново по едни доста добър начин. Януари сложихме началото на няколко нови проекта – mnogokrasiva.com; svetovno2018.com; prognozibg.com. Целите ни отново са доста високи и ще се радваме да ни подкрепите и в тях.

Благодарим на всички, които са ни подкрепяли и продължават да ни подкрепят през тези 2 години. Вие, нашите читатели, сте много важни за нас и благодарение на ВАС продължаваме да пишем и да се развиваме.

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.