Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Спечели книга по избор от bittsmart.eu

Спечели книга по избор от bittsmart.eu

В началото на тази година направих списък с книгите, които искам да прочета през годината. В този списък присъстват една или две книги на един от любимите ми автори – Робин Шарма. Сега ние от bittsmart.eu Ви даваме шанса да спечелите една от неговите книги по избор. Разбира се книгата, която изберете може и да не е на Робин Шарма. Изборът е лично на победителя.

През април месец миналата година стартирах този проект без реална цел. Просто се интересувах от маркетинг, реклама, финанси, застраховане, социални мрежи и други неща свързани с интернет. Но с времето разбрах, че много хора следят и харесват сайта, много хора ме подкрепяха. Благодаря на всички за това!

Но нека продължа по същество. Подаряваме ви книга по случай първата година на нашият сайт. Но как може да спечелите книга по избор на Робин Шарма? Правилата са много прости.

1) Трябва да харесате нашата страница във Facebook:

2) Трябва да публикувате своя снимка или снимка на любима книга в един от социалните канали на bittsmart.eu в Pinterest, Facebook, Twitter или Instagram, като използвате хаштага #bittsmart.

3) След това може да оставите коментар в тази статия след като изпълните горните две стъпки, но това не е задължително освен, ако не участвате със снимка в Пинтерест, тъй като там хаштаговете не са активни.
Играта ще продължи две седмици, а победителят ще бъде определен за всяка социална мрежа поотделно. Тоест ще имаме победител във Facebook, в Pinterest, в Twitter и в Instagram. Победителите ще са тези, които имат съответно най-много харесвания в социалните мрежи.
Покажи любов
  • 10
    Shares

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.