Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Samsung обявиха отбора на Galaxy 11

Samsung обявиха отбора на Galaxy 11

Samsung официално представиха финалния списък на 13-те най-добри футболисти, които ще вземат участие в глобалната маркетингова кампания, вдъхновена от фантастиката  – Galaxy 11.

Събрали сме „дрийм тийм” от най-класните играчи в целия свят, които ще се включат в кампанията Galaxy 11 и ще помогнат на тази история да оживее през разнообразните канали и Galaxy устройства”, каза Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент Global Marketing, IT & Mobile Division, Samsung Electronics. „Докато историята се развива, участието на феновете ще става все по-важно за нашата кампания. Ние очакваме с нетърпение да доближим максимално нашите най-страстни привърженици до отбора на Galaxy 11 и историята му чрез серия от предстоящи интерактивни и движени от самите тях инициативи.

Финалният списък на Galaxy 11 включва някои от най-великите футболни таланти в целия свят. С обща мрежа от близо 200 милиона фена всички членове на отбора на Galaxy 11 също ще предоставят на привържениците си новини и ексклузивно съдържание по време на кампанията. Целта им е да докажат, че „футболът ще спаси света”.

Съставът на Galaxy 11 включва:
Мениджър – Франц Бекенбауер (Германия)

Членове на отбора:
Лионел Меси (Аржентина; Капитан)
Марио Гьоце (Германия)
Оскар дос Сантос (Бразилия)
Ву Лей (Китай)
Стефан Ел Шаарауи (Италия)
Виктор Моузес (Нигерия)
Радамел Фалкао (Колумбия)
Лий Чънг – Йонг (Южна Корея)
Икер Касияс (Испания)
Уейн Рууни (Англия)
Лендън Донован (САЩ)
Александър Кержаков (Русия)
Кристиано Роналдо (Португалия)

„Galaxy 11: The Beginning” събра 13 играчи, избрани да се включат в отбора на Galaxy 11 от агенти на мениджъра Франц Бекенбауер, защото демонстрират уникални умения и качества на терена. Феновете също имат достъп до информация за това как Samsung Galaxy устройства като Galaxy Note 3 и Galaxy Gear ще играят съществена роля в подобряването на представянето на отбора преди и по време на финалния сблъсък.

Кампанията Galaxy 11
Galaxy 11 е глобална маркетингова кампания, която разказва историята на 13 от най-добрите футболисти в света, които ще се опитат да спасят планетата от извънземно господство чрез мач, в който „победителят взима всичко”, игран на виртуално поле. Разкривана като серия от епизоди през 2014 г., кампанията ще оживее и ще предложи възможности за участие през Samsung Galaxy устройства, онлайн платформи и социални мрежи.

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.