Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Уникални реклами с награди Epica, които ще грабнат и твоето съзнание!

Уникални реклами с награди Epica, които ще грабнат и твоето съзнание!

Уникални реклами с награди Epica, които ще грабнат и твоето съзнание!

Може би си мислиш, че си бомбардиран от множество реклами всеки ден. Но все пак смея да кажа, че има доста добри реклами, които със сигурност не си видял и мисля, че могат да ти харесат.

През тази седмица имах възможността да изгледам от дистанция годишните награди за Реклама на Epica Awards, което се проведе в Берлин, Германия. Всички присъстващи станаха свидетели на истински красиви реклами, които запълват онази липсваща частица от маркетинга на всеки бизнес.

Ако продължите надолу ще ви покажа едни от най-добрите реклами, които ми направиха впечатление и мога да кажа, че и ти ще ги харесаш.

Ще започна с рекламата на Хайнекен, която носи пищното заглавие – The Chase или преведено на български означава “преследването”. Тази реклама се върти доста в българският ефир и една от най-търсените в интернет търсачките. Дори ние в Bittsmart получаваме доста посещения от хора търсещи да гледат именно този спот на бирената компания.

Продължаваме с тази реклама на норвежкия клон на Теленор. Както се вижда от видеото ставаме свидетели на забавното действие, което накрая завършва с щастлив край. Акцента тук, разбира се е върху новата по-бърза 4G мрежа на Telenor.

Тук отново скандинавци са създатели на този тв спот. Агенцията е TBWA Stockholm и благодарение на тази реклама шведите завоюваха златен медал от наградите Epica в категория “Медии”. А самото видео няма нужда от коментар. Аз лично се смях доста.

Накрая идва това изключително трогващо видео на аржентинския клон на DDB. Рекламата е предназначена за Аржентина и включва възрастен мъж и неговото куче. Рекламата е носи своя сантимент в разказването на истории и се запечатва в съзнанието на хората. Аз лично мога да кажа, че едвам не се разплаках.

Все пак това е и главната роля на една добра реклама – да грабне вниманието ти и да се свърже с теб по един по-емоционален начин. DDB са свършили своята работа перфектно.

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.