Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » 4 страхотни приложения за работа в социалните мрежи

4 страхотни приложения за работа в социалните мрежи

В сферата на онлайн маркетинга социалните мрежи имат страхотен потенциал за разрастване на бизнеса ви. Всеки ден се появяват нови и нови инструменти, които ви помагат с дейността ви в социалните мрежи. В тази статия ще ви предоставя списък с най-добрите инструменти за работа в социалните медии според мен.

1. Feedly

Feedly

Когато по-рано тази година Google премахнаха услугата Google Reader, трябваше да намеря нов четец за новините си. Попаднах на Feedly. Страхотен заместител, който върши страхотна работа. Feedly има интуитивен и лесен за използване интерфейс, който прави намирането и добавянето на емисии лесно за изпълнение. Feedly е толкова важен за мен, че ми помогна да открия ново и интересно съдържание за споделяне. Уникален инструмент като цяло.

2. Hootsuite

Hootsuite

Няма как да имате профили в няколко социални мрежи и да не сте чували за Hootsuite. Още едно приложение, което изключително много харесвам. Страхотен инструмент, ако имате профили в социални мрежи като facebook, google+ и други. Hootsuite е налична и в двете версии – платена и безплатна. Чрез това приложение контролирането на няколко профила става по-лесно от всякога.

3. Tagboard

Tagboard

Наскоро открих tagboard и той бързо влезе в употреба за мен. Ако ви трябва приложение за мониторинг на hashtags – tagboard е за вас. Това е инструмент, който прави едно нещо (мониторинг на Hashtags) и го прави наистина, наистина добре.

4. Buffer

Buffer1

Каквото и да кажа за Buffer ще е малко. Едно от любимите ми приложения като цяло. След като намеря интересно съдържание във Feedly или Instapapper мога супер лесно да го споделя в социалните си канали чрез Buffer.

Добър списък с приложения, които да използвате заедно със социалната си дейност в интернет. Ако има и други инструменти, които пропускам, а то със сигурност е така, можете да ги споделите с мен в коментарите.

 

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.