Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Подкрепи bittsmart.eu в конкурса за най-добър сайт – БГ Сайт 2014

Начало » Подкрепи bittsmart.eu в конкурса за най-добър сайт – БГ Сайт 2014

Конкурсът БГ Сайт е един от най-престижните награди за сайтове в българското уеб пространство. Горди сме, че тази година bittsmart.eu също е един от участниците. Ние сме в категориите “Млади уеб таланти” и “Онлайн услуги”. Състезанието се провежда за петнайста година, а вчера започна и гласуването на публиката в тазгодишното издание.

До понеделник, включително, членовете на журито ще декларират обвързаност с проектите, които са се регистрирали за участие. Номинирането на най-добрите 3 проекта, от които ще бъде избран крайният победител в съответната категория, ще се извърши между 22 и 30 октомври, а крайните оценки ще се поставят между 31 октомври и 3 ноември. Финалистите в отделните групи ще станат ясни на 6 ноември на официална церемония от 19 ч. в залата на кино „Люмиер”, до НДК.

Ние от bittsmart.eu искрено молим Вас нашите читатели да гласуват за нас в двете категории и да помогнат на този проект да продължи да се развива. Ще сме благодарни на всички, които се включат по един или друг начин. За нас това участие е много важно и вашата подкрепа може да ни даде тази желана награда.

Линкът, от който може да гласувате е – http://bgsite.org/votepublic/

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.