Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Nexus 5 – ревю

Nexus 5 – ревю

В този преглед на смартфона Nexus 5 ще отговорим на въпроса – “Това ли е най-добрия телефон от Google?”  Този телефон  може да спечели сърцата и умовете на потребителите. Нека започнем с ревюто на този красавец.

Хардуер

Nexus 5 е 4,9-инчов, с 1920 x 1080 големина. Снабден е с Gorilla Glass 3, а 2,3 GHz процесор е Snapdragon 800. RAM паметта е 2 GB. Задната камера на телефона е 8-мегапиксела, а предната 1,3 мегапикселова. Той излиза с новата версия на Android – 4.4 KitKat.  Nexus 5 е с перфектен баланс на твърд хардуер и оптимизирана операционна система.

Google-Nexus-5-Back

LG прави много здрави смартфони в последно време. Корпусът на Nexus 5 е поликарбонатен. Устройството излиза на пазара в черен цвят, но има вариант и в бяло. Безжичното зареждане е едно чудесно допълнение към флагмана на Google. Безжичните зарядни се очаква да излязат на пазара към Коледа, обявиха от компанията производител. Nexus 5 стартира с Android 4.4 KitKat, което със сигурност е подобрение в сравнение с предходната версия. Повечето от промените не се различават съществено, всъщност повечето промени изглежда са свързани с backend-a и са насочени към цялостното преживяване на Android.

Google-Nexus-5-Android-4.4-KitKat

Камера

Определено трябва да видите възможностите, които предлага камерата на новия смартфон от LG. Той е снабден с 8 мегапискелова камера отзад. Тя не може да се сравнява с камерите на телефони като Lumia 1020 или HTC One, но също предлага супер опции за снимане, както и добро качество на изображението.

Google-Nexus-5-Camera-App

Батерия

Батерията е сравнително малка (2,300 mAh) за разлика от конкурентите в този ценови клас. След един ден нонстоп използване той остана на 30%, което прави батерията сравнително добра и издръжлива. Лично на мен батерията ми направи доста добро впечатление, както батерията на Blackberry Q10.

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.