Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Нещата, които ме вдъхновяват… и мотивират

Нещата, които ме вдъхновяват… и мотивират

Нещата, които ме вдъхновяват… и мотивират

Има дни, в които цял ден съм в университета и като се прибера нямам грам сили за нищо. Но пък трябва да свърша някои неща, които не могат да се отложат – да напиша някоя статия за bittsmart, да поработя над останалите проекти или да свърша нещо друго. Разбира се трябва и да се учи…

Все пак, има неща, които по някакъв неестествен начин могат да ни дадат някакви сили или да ни вдъхновят  да си свършим работата.

В моя случай тези неща са различни – било от цитати, снимки или музика. Даже в много случаи и книгите ме вдъхновяват по един изключителен начин.

В тази статия ще споделя с вас именно тези нещица, които успяват да ме вдъхновят, да ме вдигнат на крака, да оправят настроението ми.

Снимките, които ме вдъхновяват

Винаги съм искал да посетя Съединените американски щати. Тази снимка на Гранд Каньон още повече ме кара един ден да сбъдна своята мечта. Една снимка, която показва истинската сила на Майката Природа. Просто божествено…

Тази снимка е правена в Словакия, където спечелихме второ място по проект “Леонардо” на ЕС. Това е един върховете на планината Високи Татри, която е разположена между Словакия и Полша. Снимката е една от любимите ми, тъй като това което преживяхме тогава беше изключително не само за мен, но и за целия екип на сайта.

Всеки човек има неща в живота си, които никога няма да забрави, неща които са оставили траен спомен в паметта му – това е моето нещо, което няма да забравя!

Още една снимка от Словакия, която нямаше как да не споделя с вас. Това е замъкът Бойнице, който се намира в едноименния град. Изключителна сграда. А от вътре е още по-епично.

Цитатите, които ме вдъхновяват

И като за края на тази статия ще споделя с вас няколко песнички, които могат да ме мотивират и да ми дадат сили мигновено.

Джеймс Артър прави страхотни песни. Много талантлив изпълнител, който много уважавам. Това е парче е истинско доказателство.

Втори хит от Джеймс Артър. Нямаше как да не споделя и това парче. Има и други песнички, които имат силата да ме мотивират, но ако тръгна да ги изброявам ще ми отнеме цяла вечност.

Споделете и вие вашите “тайни” за мотивация и вдъхновение в коментарите.

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.