Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Къде да залагаме на бойни спортове

Начало » Къде да залагаме на бойни спортове

В интернет вече може да се залага напълно легално, тъй като в България има три-четири лицензирани сайтове за спортни залози. Те предлагат залагания на всички видове спортове, сред които и бойните изкуства. Интересуващите се от бойни спортове много лесно може да правят залози на своите любимци. Нужно е само да имате регистрация в даден букмейкър, в който са ви харесали възможностите за залагане на бойни спортове. В тази статия ще ви представим на какви бойни спортове може да залагате в Bet365. Това е може би най-големият сайт за спортни залагания, който има много добра репутация и почти всички български играчи имат регистрация в него. В българския сайт за онлайн букмейкъри BGbookies.com може да се информирате за Бет365 и техните услуги.

Как да залагате на бойни спортове в Бет365?

В този спортен букмейкър всички категории със спортове са в ляво на началната страница. Те са подредени по азбучен ред, но бойните спортове за в раздел “Още спортове”. Единствено боксът има своя собствена категория, тъй като е много популярен спорт и на него се залага най-много. Боксът е комбиниран с мачовете от UFC, така че и от този спорт може да намерите срещи в категорията за бокс. UFC е най-голямата ММА организация в Северна Америка. В този спорт се бият топ класирани състезатели от ММА. UFC стартира в края на 20 век като първото издание се провежда в Денвър, Колорадо. През 21 век този боен спорт бележи невероятен прогрес и с всяка изминала година привлича все повече фенове и известни ММА състезатели. UFC бележи сериозен прогрес в последните години и в сайтовете за спортни залагания, които добавят почти всички мачове за залагане.

Видове залози на бокс

Бет365 и повечето спортни букмейкъри предлагат доста разнообразни пазари за спорта бокс. На най-големите двубои в този спорт вие може да прогнозирате кой състезател ще спечели мача. Също така може да направите и залог в кой рунд даден играч ще спечели. Тук коефициентите са много високи, тъй като не е лесно да се прогнозира в кой рунд точно ще свърши срещата и кой ще бъде победителят. Разбира се ако играят силен боксьор срещу по-неопитен, вие може да опитате залог на победа за силния боксьор в първите рундове.

Други възможности за залог в бет365 са резултат от срещата с пет възможности. Тук може да се направи прогноза за боксьор да спечели с нокаут, техническо решение, с решение или техническо решение и равен резултат в мача или технически равен. Общо рунда също е популярен залог на бокс в спортните букмейкъри. Вие може да залагате на срещите в бокса за над 2.5 рунда, под 2.5 рунда, над 3.5 рунда, под 3.5 рунда и т.н. до над 10.5 рунда и под 10.5 рунда. Коефициентите на тази опция са много разнообразни, тъй като има много пазари и според очакванията на букмейкърите за срещата са съобразени и ставките за залагане.

Също така има и залози за победа в няколко рунда. Например може да заложите за даден боксьор, че ще спечели между 1 и 3 рунда или между 4 и 6. Ако очаквате по продължителен двубой, вие може да заложите за победа в рундове 10-12. Последната основна опция за залагане на бокс е “Ще се изиграят ли всички рундове”. Това е популярен залог на бокс и вие имате две възможности – ДА или НЕ. На тази опция за залагане може да се прави прогноза в почти всички онлайн букмейкъри, които предлагат залози на бокс.

На бокс може да залагате и на живо след началото на срещата. Почти всички залози са достъпни за играчите и в раздел на живо. Също така може да заложите и на Равенство – Няма залог. При равенство в мача вашите залози ще бъдат отменени и ще ви се върнат изцяло заложените суми. В това число се броят и схватките, които завършат с т.н. ‘мажоритарно равенство’.

Какви залози на UFC предлагат онлайн букмейкърите?

UFC е другият много популярен боен спорт. Тук обаче възможностите за залагане са по-малко. На всяка среща може да заложите за победа на единия от двамата състезатели. Залозите на този пазар са достъпни и на живо, когато срещата започне. В раздел на живо в Bet365 вие може да намерите двубоя за залагане и ако сте пропуснали да направите вашия залог преди мача, то може да се възползвате от коефициентите на живо, които честа са по-високи от началните.

На UFC може да се залага и на брой рундове. Тук рундовете са по-малко в сравнение с бокса, така че в бет365 може да намерите граница от над/под 3.5 в повечето двубои. Ако единият играч е много голям фаворит за победата, то най-вероятно границата ще бъде над/под 2.5 рунда, тъй като очакванията са за по-кратък двубой.

Залози на Белатор ММА

Това е верига по смесени бойни изкуства в САЩ, на които двубои също може да залагате в бет365.  В Белатор има 7 категории при мъжете, като най-леката категория е петел – до 61.2 килограма. Тежката категория в Белатор пък е до 120 килограма. Рундовете на този спорт са 3, ако двубоят не е за световната титла, когато те са увеличени до 5, а има една минута почивка между всеки рунд. Това е малко по-неизвестен боен спорт за залагане. Рядко ще видите голям брой опции на Белатор. Тук основно има за залагане за победител в мача. Коефициентите в Бет365 са доста добри и вие няма да залагате на ниски ставки.

Тук изходът за победа в мачовете може да бъде различен. Например при победа с нокаут боецът трябва да бъде пратен в безсъзнание или да не може да продължи мача. Решението за победа Събмишън е когато единият състезател се предаде. Може и реферът да отсъди победа на един от играчите с технически нокаут. Ако в крайна сметка се изиграят всичките рундове в мача, то следва съдийско решение по точки. Без значение как е присъдена победата на някои от играчите, залозите за краен успех в Бет365 се зачитат и ако спечели вашият фаворит, то ще получите печалбата си.

Покажи любов

One Comment

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.