Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Jameson със страхотна 3D реклама в Instagram & Facebook

Jameson със страхотна 3D реклама в Instagram & Facebook

Откакто социалните мрежи Instagram и Facebook стартираха с опцията за автоматично пускане на видео съдържание, все повече маркетинг специалисти се опитват да създадат качествени анимирани видео клипове за платформите.

Наскоро, именно Jameson създадоха нещо наистина много добро. Те пуснаха страхотна 3D реклама за Facebook & Instagram. Ако и вие търсите нещо, с което да привлечете вниманието на своите клиенти, ето един много добър пример от Джеймисън.

Цялата концепция имаше за цел да таргетира различни потребители за празника “Свети Патрик”. В първото видео виждаме барман, който плъзга шот с уиски по бара, в която накрая си личи 3D ефекта.

Интересното е, че според информация на wersm.com за този криейтив от Джеймисън са се консултирали директно с рекламното подразделение на Facebook.

Slide this shot of Jameson to your drinking buddy #LongLiveTheShot

A video posted by Jameson Whiskey (@jameson_us) on

Друга интересна спецификация на тази видео кампания на Джеймисън е, че от компанията са използвали гео таргетиране специално за нюйоркски барове. Силно ви препоръчваме да се абонирате за Instagram акаунта на компанията и да разгледате останалите им интересни клипове и снимки. Определено има какво да се види.  

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.