Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Heineken: Мачът! Страхотната реклама на Хайнекен за 2015-та

Heineken: Мачът! Страхотната реклама на Хайнекен за 2015-та

Месец февруари сме. А какво си казваме ние мъжете (и не само), когато чуем за този месец? Свети Валентин? Трифон Зарезан? Не, нищо подобно! Сещаме се за…. Шампионска лига!

Да, първенството на Европа се завръща именно през месец февруари и ето, че настъпи момента и за самите осминафинални срещи от турнира.

Един от основните спонсори на Уефа Шампионска лига Хейнекен не изневериха на себе си и направиха страхотна нова реклама по повод завръщането на мачовете от турнира на Стария континент.

Може ли един мъж да спаси футболната вечер? Може ли един мъж да помогне на своите колеги да гледат мачовете в стил? Разберете в Heineken: The Match!

Стартирайки тази кампания Heineken пуснаха и хаштаг в социалните мрежи (главно Twitter), където може да коментирате на живо мачовете заедно с някоя футболна звезда, като всеки мач заедно с вас ще коментират различни футболни звезди. Хаштагът на кампанията е

В рекламата ще видите как един моряк виждайки, че вечерта има срещи от Шампионска лига се опитва да направи всичко по силите си, за да помогне на своя екипаж да гледат мача вечерта. Разбира се това няма как да стане без помощта на една (или защо не и повече) бутилки бира Heineken.

Той буквално прави всичко по силите си – използва уменията си с помощта и на своя екип. Защото без екипа няма накъде!

Насладете се на този шедьовър на Heineken, който събира погледите и приковава вниманието върху себе си. Все пак това е стила на бираджиите! Лично аз не съм очаквал по-малко от тях. Винаги са на висота във всяко отношение, особено рекламите им.

Споделете вашето мнение за това великолепно видео, поне според нас. Разбира се не сме очаквали по-малко от Heineken!

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.