Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Caterham стартират crowdfunding кампания за финала на Формула 1

Начало » Caterham стартират crowdfunding кампания за финала на Формула 1

Отборът на Caterham във Формула 1 ще стартира кампания за набиране на средства, за да явяване на последното състезание от сезона в Абу Даби на пистата Яс Марина. Кампанията е от познатият тип – crowdfunding. Тя ще стартира тези дни в някой от големите сайтове за такъв тип финансиране.

Отборът се надява да събере около 4 милиона долара до 14 ноември, за да се върнат на грида в ОАЕ. В знак на благодарност, от екипа ще сложат имената на всички дарители на болида си, при условие, че кампанията бъде успешна.

“Работим денонощно, за да можем да върнем болидите на Катерам за последното състезание за сезона” – казва Finbarr O’Connell пред Fox Sports.

“Иска ни са да получим възможно най-много средства от нашите спонсори и фенове. За нас е от голяма важност да бъдем на пистата в Абу Даби за края на сезона във Формула 1. Този отбор заслужава да има бъдеще и аз съм сигурен, че там някъде се намират хора, които ще помогнат с драго сърце на нашия тим. Това е един добър начин да покажат своята подкрепа към нас” – се казва в кампанията на Caterham с надслов #RefuelCaterhamF1.

Може да помогнете на отбора като посетите сайта www.Crowdcube.com/caterham и дарите средства. Самите дарители могат да получат и продукти от отбора, а най-големия бонус е присъствието на името им на самият болид.

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.