Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Безплатна бизнес конференция ще събере топ лектори във Варна

Начало » Безплатна бизнес конференция ще събере топ лектори във Варна

На 12 април ще се проведе второто издание на бизнес и маркетинг конференцията Brain Bar в Икономически университет Варна.

На едно място ще се съберат имена като Бойко Проданов, Николай Петканов, Здравко Василев, Светослава Стоянова, Калина Георгиева и Ренета Василева.

Защо да присъствате?

Всички ние обичаме да се развиваме. Начините за това са ужасно много, а едно от тях е да научаваме най-добрите практики и уроци директно от хората в бизнеса. Именно за това, присъствието ви на Brain Bar 2019 е меко казано задължително. Ако искате да научите повече за:

  • Маркетинг на взаимоотношенията
  • Добрите практики в доброволчеството
  • Стартиране и развитие на стартъпи
  • Инстаграм маркетинг
  • Инфлуенсър маркетинг
  • Как да продаваме успешно своите продукти и услуги

След края на всички презентации, ще се проведе дискусионен панел, където ще имате шанс да зададете своите практически въпроси към нашите гост-лектори.

От тактики и инструменти до кампании, нашите лектори ще предоставят практична информация, която може да бъде използвана, за да ви помогне да станете по-добри и ефективни в своите начинания.

Кои са лекторите?

Лекторите, които ще се присъединят към тазгодишното издание на Brain Bar са специалисти с голям практически опит. А кои са точно те:

Бойко Проданов от Fantastic Services. Бойко оглавява отдела по продажби на Fantastic Services. За последната година като Мениджър Продажби успя да донесе над 1 000 000 паунда оборот повече сравнено с миналата година от допълнителни продажби. За 13 години опит като Мениджър Човешки ресурси преди това има над 2000 интервюта и над 3000 обучени търговци и мениджъри. Всеки ден екипите и компаниите, в които работи и/или консултира се състезават с бизнеси, финансирани от Google, Amazon и Facebook. Най-голямата му мечта е да създаде новия Sales Елит в България и да докаже, че клиентите имат нужда от Отношение и сами ще искат да купят без да продават!

Николай Петканов от MBrand.io. Ники е основател и съосновател на 9 бизнеса. Визионер, творец, създател… Николай Петканов е Магистър по Телекомуникации, Бизнес администрация и Мениджмънт. Има няколко специализации, сред които – „Лидерство в Глобална Среда“,GRID International; Майсторски клaс – „От визия към действие. От действие към успех” –VW Versicherungsdienst, Germany; Майсторски клас – „Бизнес лидерство и предприемачество. Най-добри практики „–University of Cincinati, USA; Майсторски клас – „Дигитално предприемачество“ – Coventry University, UK. Николай има над 25 години опит в предприемачеството, продажбите и личната мотивация. Основател и съосновател в 9 start up компании в сферата на финансите, технологиите, производството, обученията и услугите.

Светослава Стоянова от Junior Achievement Bulgaria. Светослава има богат практически опит в корпоративните комуникации и изграждането на имидж. От 2014 г. отговаря за бизнес партньорствата на JA България – от етапа на креативна концепция и дизайн на взаимоотношението, до маркетинг кампаниите за популяризиране и последващо надграждане на инициативите. Магистър от Стопанския факултет и бакалавър от Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Кл. Охридски“; обучавала се е в създаване на курсове и практически програми по предприемачество за студенти в Израел и Холандия; има 6 години опит като предприемач; от 2016 г. е запален коуч по личностно развитие. Интересува се от приложна емпатия и от това как теориите от бизнеса могат да се приложат и в личния живот и е убедена в силата на предприемчивостта като начин на мислене и стил на поведение.

Ренета Василева от Open Source Management. Ренета е бизнес & HR консултант развитие на малки и средни фирми, представител и партньор на OSM International Group и OSM Medical Bulgaria. Провежда маркетингови сондажи за фирми, като помага да говорят на езика на клиентите си. Провежда маркетингово проучване за “дигиталните поколения” (Милениуми и поколение “Z”) и въвеждането и задържането им в бизнес средата. Едва на 25 г. вече овладяла законите на мениджмънта, от 4 г. в България успешно прилага и работи с фирми, а от 2 г. в частност с дентални практики у нас. Сътрудничи тясно с бизнес практици: Паоло Руджери, д-р Даниеле Берета, д-р Пинучо Масаю, Георги Найденов, част от групата OSM International Group и филиала OSM Medical Bulgaria. Преминала е през серия от обучения за предприемачи и програма по medical мениджмънт в Болоня и Маями. По образование е икономист завършила бизнес администрация в ИУ-Варна и Kristianstad University, Швеция. Курсове за стратегия и растеж – CESC в Софийски Университет, и курсове в Harvard Business School.

Калина Георгиева от KeepingUpWithKalina.com. Калина завършва Висше Военноморско Училище „Н. Й. Вапцаров“ и в момента се занимава Instagram маркетинг. Развива своя персонален бранд в социалните мрежи. Освен в Инстаграм, Калина работи и като учител по английски език към учебен център.

Здравко Василев от Устрем. Той е създател и председател на Велоклуб Устрем. Това е организация чувствително надхвърлила клишираните неща, които можете да си представите като чуете думата “велоклуб”. През последните 15-тина години Здравко стои в основата на над 140-150 инициативи – състезания, фестивали, походи, обучения, благотворителност, протести, еко кампании, културно-исторически събития, конференции и проекти. Той е член на управителните съвети на “Варна – Европейска младежка столица” и най-голямото туристическо дружество в България “Родни балкани”. Експерт по работа с доброволци и младежки политики, оценител на младежки проекти. Поради всичко това, можем смело да го наречем обществен предприемач. Ето някои от по-известните и актуални инициативи: Маратон Варна, Зелен маратон, Summer Salsa Fest, Европейска младежка столица 2017, Forum Innowave 2017, Repair Cafe Varna, Велообиколка на Варненското езеро, Изкачване връх Ботев с велосипеди, Коледа на колела, Устрем Велофест.

PRFirm & Клуб Маркетинг към Студентски съвет на Икономически университет Варна са организаторите на събитието, което ще се проведе с финансовата подкрепа на Община Варна.

Регистрирайте се и запазете своето място още сега. Отговорете на въпроса в регистрационната форма и имате шанс да спечелите една от нашите награди по време на събитието.

Покажи любов
  • 164
    Shares

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.