Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Как да правим пари използвайки бинарната платформа Binatex?

Начало » Как да правим пари използвайки бинарната платформа Binatex?

Все повече и повече хора избират бинарните опции за търговия в наше време. В началото като допълнителен източник на доходи, а след това като основен. Какво представляват те? Те всъщност правят печалби от инвестиции, като правилно предсказват дали стойността на актива ще се покачи или падне. Как да започнете да търгувате и как да правите пари чрез бинарни опции?

А възможно ли е да се правят пари?

Можете ли наистина да реализирате печалби чрез бинарните опции? Хората задават този въпрос най-малко по два пъти. Първо, те го задават, когато трябва да решат дали да започнат да търгуват или не. И след това те го задават след всеки провал и загуба на пари. Но отговорът е винаги същият: да, наистина можете да спечелите пари!

Разбира се, има доста хора, които продължават да тръбят във всеки онлайн форум, за това, че са били заблудени. Но кой наистина казва това? По принцип това обикновено са хората, които не могат да поемат отговорност за собствените си грешки. От тези, които не са били напълно подготвени да започнат да търгуват или просто от онези, които са станали жертва на измама.

Но в същото време много хора продължават да правят истински пари, но те не се хвалят за това във форумите и по-скоро не са склонни да отговорят на всички въпроси зададени от начинаещите. Проблемът е, че просто нямат време за това, защото са заети с работа. В края на краищата, бинарните опции за търговия са високо интелектуална работа.

Какви суми можете да спечелите?

Няма  указани конкретни суми, които се печелят от успешните трейдъри, защото няма работодатели и доходите на всеки търговец зависят от неговата способност, постоянство и находчивост! И това е огромно предимство – ХОРАТА РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ. Доходът зависи от няколко фактора:

 • Първоначалната инвестирана сума. Всичко тук е просто: колкото по-голяма е инвестицията, толкова по-висок е доходът.
 • Бинарните опции за рентабилност. Различните брокери предлагат различни приходи от лихви. Колкото по-висок е процентът, толкова по-голяма е печалбата.
 • Опит на търговеца.

Разбира се, има и други фактори, които ще окажат влияние върху крайните приходи. Но средната месечна печалба на търговеца с бинарни опции е между 1000 и 10 000 долара.

Защо Binatex е измамна платформа за търговия с бинарни опции?

Обучение

Подготовката за търговия с бинарни опции започва с обучение. Повечето платформи за търговия на опции предлагат на клиентите си демо сметка за онлайн обучение, така че те да могат да приложат  всички знания на практика по-късно.

Сумата по демо сметка се равнява на $1,000. Невъзможно е да се изтеглят тези средства, както и дивидентите, получени от тях. Този акаунт, обаче, помага да се разбере как работи бинарната опция за търговия.

Начинаещите често имат горещо желание да инвестират парите си и да започнат да търгуват възможно най-скоро. Без минимално обучение тези нови потребители обикновено се провалят и губят всичките си инвестиции. По-добре е да влезете в сферата на търговията с опции на малки стъпки. Следейки световните икономически новини и наблюдавайки тяхното въздействие върху пазарите. Четейки информационни статии и книги за търговия (за предпочитане не технически).

Стратегия за търговия

В света на трейдърите има слухове за съществуването на определена стратегия “Светия Граал”. Твърди се, че следването на тази стратегия ще ви позволи да направите 100 процента печалба и ще можете незабавно да забогатеете. В действителност няма нищо подобно в този вид търговия и всеки търговец търси своите собствени методи, които биха му допаднали най-добре и биха му донесли най-високи доходи.

Има огромен брой онлайн стратегии. Но не очаквайте те да бъдат ефективни, защото готово решение предложено от някой друг може просто да не работи при вас. Препоръчваме ви да внимавате със стратегиите, които се продават онлайн, особено когато обещаните печалби са явно надценени и когато разработчиците не предоставят пробен период. По-добре е да разработите своя собствена стратегия. За да направите това без загуба, помислете за използването на същата демо сметка, защото най-лесният начин за разработване на стратегия е чрез практика, а не чрез теория.

Управление на парите

Управлението на парите означава планиране на размера на всяка инвестиция. Ясно дефинираните търговски ограничения не позволяват на търговеца да инвестира големи суми пари в рискови сделки.

Препоръчваме на всички начинаещи да използват метода с фиксираната лихва. Това означава да инвестирате сумите, които са пропорционални на всичките ви средства. Ако например салдото в профила е 10 000 щ.д. и според правилата за управление на парите, размерът на инвестицията не трябва да надвишава 2%, тогава инвестицията ще бъде в размер на 200 щ.д.

Трейдване

Препоръчва се да  търгувате с бинарни опции с реални пари само след постигане на положителни резултати, при  използването на  демо сметката. Трябва да продължите да тествате стратегиите си, като използвате виртуалните пари, докато първоначалният депозит се удвои в рамките на период от  един месец поне.

Препоръчваме да направите доста малък първи депозит, тъй като бинарните  опции за търговия на демо сметка са малко по-различни от реалните. Ако продължавате да печелите, можете да вдигнете депозита. Ако постоянно страдате от загуби за период от един месец, опитайте се да установите причината за неуспехите си.

Трейдърският дневник ще ви помогне да подобрите стратегията си. Поддържането на дневник ще ви позволи да разберете предимствата и недостатъците на вашата стратегия. Запишете всяка сделка и ще можете да анализирате опциите, за да направите повече пари с по-малък риск.

Предимството на двоичните опции се състои в това, че абсолютно всеки може да направи пари чрез трейдване. И най-важното не е количеството капитал или знания, а правилният избор на платформа за трейдване.

Защо Binatex е измамна платформа за търговия с бинарни опции?

Покажи любов
 • 1
  Share

13 Comments

 • Иван says:

  Някой работил ли е с тази платформа? Какви са резултатите?

 • Nedqlko Kostadinow says:

  Много са точни. Изтеглянето на заработените пари става бързо и без проблем.

  • Mariya says:

   Как теглиш средства, само по начина по който си депозирал ли?

 • noname says:

  вижте как се прави фалшива реклама на binatex
  http://www.faktualno.com/2017/08/39.html
  http://www.intermedia.ru/news/310456
  и преценете дали да “инвестирате”

 • Jovan says:

  Do not trade and register at Binatex this is a scam

  —– Originalna poruka —–

 • Евгения says:

  Зададох им въпрос един път и ми отговориха. После пак им зададох въпроси и изобщо не ми отговориха. И няколко пъти бях блокирана. Те са 100% мошеници. А и как са раздават толкова много пари и то в долари. А и още нещо ми направи впечатление. Не съм трейдър, но ми направи впечатление, че регистрираните са над 800 000 хил. човека. А реално ако са реални който трейдват около 5000 хил. човека. Направете си сметка дали си заслужава.

 • Борислав says:

  Бинатекс са поредните измамници.

 • Ето истината за Binatex says:

  Ето чата ми с тях:
  [email protected]
  Защо не мога да изтегля средства? Показва ми Тегленето на средства ще бъде достъпно веднага след като направите необходимия търговски оборот.

  Ivo joined the chat
  Ivo
  Здравейте, търговския оборот се налага само на потребители, които са получили бонус при депозита си.
  Можете лесно да го пресметнете – сумата на депозита умножен по 25
  [email protected]
  Какво означава че, за да тегля средства трябва да направя търговски оборот 50х25=1250€ за да тегля от тях така ли?
  Ivo
  Да, точно така
  Сега ще ви кажа колко още ви остава
  Съжалявам, но в момента системата ни е извън строя!
  Не мога да проверя!

  Съжалявам, но в момента системата ни е извън строя!
  Не мога да проверя!
  [email protected]
  А, ако направя 1250€ ще мога ли да ги изтегля всичките?
  Ivo
  Да, колкото и да направите можете да ги изтеглите!
  Но идеята на този оборот е, че не е задължително да спечелите €1250, а просто да ги изтъргувате
  [email protected]
  Какво означава колкото и да направите или да изтъргувате?
  Ivo
  Означава сумата от спечелените и загубените пари
  трябва да е равна на €1250 или повече
  [email protected]
  Значи, ако съм изгубил 250€ и съм спечелил 1000€ то тогава мога да тегля така ли?

  трябва да е равна на €1250 или повече
  Ivo
  Да, точно така
  [email protected]
  И това е без моя депозит от 50€ и бонуса от още 50€, или минус 100€ така ли?
  Ivo
  Умножавате общия бонус – ако общо сте получили €100 като бонус, то тогава необходимия оборот е €2500
  Сега системата проработи 🙂 и виждам, че сте направили €20 от €1250 нужен оборот
  [email protected]
  Аз говоря за моя бонус от 50€, и при него се получава че, трябва да завъртя в оборот 1250€ без да има разлика в печалба или загуба.
  И, как сте изчислили че, съм направил оборот от 20€ след като според мен е почти около 3 пъти повече.
  Ivo
  Аз нищо не изчислявам – проверявам и ви казвам информацията от системата!
  [email protected]
  Ами тя системата е управлявана от хора и затова аз Ви оспорвам това твърдение че, съм направил оборот от 20€.
  Освен това след като не отговаряте, мисля да публикувам във всички форуми за форекс търговия нашия чат разговор, и хората да определят дали трябва да си направят реална сметка с бонус при Вас, след като при бонус се изисква 25 пъти или 2500% оборот за теглене на средства, където никъде не сте го упоменали.
  Ivo
  И бих ви препоръчал да посетите и другите брокери за бинарни опции!
  Всички имат turnover изискване
  [email protected]
  Не не бих вече с опита с вас
  Ivo
  Разбирам! Пожелавам ви лека вечер!
  [email protected]
  И аз.

 • Ето истината за Binatex says:

  Затова ако, правите реална сметка избягвайте 100% бонус с който Ви зарибяват, и после няма излизане от тях, поради изискването за 25 пъти търговски оборот да направите за можете да си теглите от собствените средства в реалната сметка. надявам се че, бях полезен за бъдещите наивници за откриване на реална сметка с бонус при Binatex.

 • Mariana says:

  ZABLYJDAVAT HORATA, NE MI PLATHA PROFITA!!!!!

 • Maia says:

  Zdraweite,
  Veche 1 g. nqmam problem s tqh.No ot vchera ne moga dori zaqvka za teglene da dam.Opitvam se da gi izteglq s visa karta no mi izpisva che ne e unikalna.Vie kak teglite pri tqh?

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.