Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Защо Binatex е измамна платформа за търговия с бинарни опции?

Поредната компания измамник на пазара за търговия на бинарни опции - Binatex!
Начало » Защо Binatex е измамна платформа за търговия с бинарни опции?

Напоследък все повече и повече хора ни пишат с въпроси за една платформа за търговия на бинарни опции. И това е платформата Binatex. Много от нашите потребители се интересуват от това дали тази компания е надеждна, дали да инвестират при тях и дали изобщо могат да се доверят на този не много познат бранд.

Тъй като за нас е важно да даваме най-добрата и точна информация на нашите верни читатели, решихме да подложим тези въпроси и съмнения на тест. Един от последните ни читатели, който се свърза с нас, ни сподели, че преди известно време направил регистрация в сайта на Binatex и депозирал първата си сума, за да започне да търгува с бинарни опции в истинска реална сметка. Няма да споделяме неговото име, но ще кажем, че след като направил печалба в рамките на около 2000 долара, се опитал да вземе тези средства, но от компанията Binatex му задържали парите с извинението, че проверявали начина му на търгуване в платформата.

Евгения:

Зададох им въпрос един път и ми отговориха. После пак им зададох въпроси и изобщо не ми отговориха. И няколко пъти бях блокирана. Те са 100% мошеници. А и как са раздават толкова много пари и то в долари. А и още нещо ми направи впечатление. Не съм трейдър, но ми направи впечатление, че регистрираните са над 800 000 хил. човека. А реално ако са реални който трейдват около 5000 хил. човека. Направете си сметка дали си заслужава.

След насъбралите се лоши мнения, които наши читатели ни споделят, решихме да направим собствено case study и да видим дали ще имаме проблеми с търгуването на бинарни опции в Binatex.com.

Борислав:

Бинатекс са поредните измамници.

Първата стъпка, разбира се, бе да си създадем профил за търгуване при тях и да започнем да търгуваме. Хрумна ни, че е добре преди това да се запознаем по-обстойно с платформата и да бъдем по-подготвени с работата в нея и за това започнахме с демо акаунт.

Екипът на Marketking.bg има опит с търговия на бинарни опции и през годините бяхме тествали няколко доста успешни стратегии. Именно заради това, решихме, че е добре да използваме някоя от тях, за да видим работата и коректността на Бинатекс.

Екипът ни реши, че ще използва една от добрите тактики, които бяхме научили, че работи през годините. Първата седмица в демо акаунта, показахме добри резултати с тази стратегия. Време беше да продължим с истинския тест и да видим какво ще стане.

бинатекс измама

Продължихме със създаването на реален акаунт при руския брокер на двоични опции. Минималният депозит там беше 200 долара, като решихме, че ще ни бъдат напълно достатъчни, за да стартираме своята търговия. Направихме своя първи реален депозит и започнахме да имплементираме стратегията си, която както споменах по-горе, бяхме предварително пресметнали.

През първите няколко дни, имахме колебания и в някои моменти падахме на минус, а в други се случваше да вдигаме показателите си. Приблизително ни трябваха около две седмици, за да направим някаква минимална печалба. Сумата беше малко над 300 долара, след което беше време вече да изтеглим парите си, тъй като нямаше смисъл да продължаваме още дълго с търговията си. Все пак идеята ни беше да направим тест на платформата и да видим дали си струва да се депозират средства там.

Моментът, в който избрахме метода на изтегляне на сумата, системата отчете и прие нашето теглене. За наше нещастие обаче, около 24 часа по-късно получихме съобщение от поддръжката на руската компания, че имало някаква нередност и щели да прегледат начина ни на търговия преди да позволят изтегляне на каквито и да е било суми от платформата. За подобни опасения бяхме вече чували от наши читатели, че компанията задържала техни суми и не позволявала тяхното изтегляне. Казахме си, че ще бъдем търпеливи и ще им съдействаме, ако можем по някакъв начин. Нашият отговор беше, че ще изчакаме докато съпорта им направи нужните проверки и след това ще изтеглим паричните си средства. Да, но това така и не се случи. И до ден-днешен чакаме финансите, които бяхме направили като печалба в сайта.

След този тест се пробвахме да се свържем с някой от ръководните лица на компанията, но имейлите ни така и не получиха отоговор. Интересното е, че Binatex са руска компания, която е регистрирана във финансовия рай – Остров Сейшелите. Това е още едно от доказателствата, че не може да се има голяма вяра на този измамен бранд.

И така, изводът ни е, че ще бъде огромна грешка да правиш реален акаунт в Binatex и да депозираш истински пари в техния сайт. Дори създаването на демо сметка е грешно решение. Руската компания е една от многото некоректни играчи на пазара на търговия с бинарни опции и всеки потребител трябва да бъде изключително внимателен къде инвестира парите си.

Покажи любов
 • 15
  Shares

10 Comments

 • Диди says:

  Влезнах в този сайт през една статия. Преди да си вкарам данните и парите реших да пусна едно търсене в гугъл и попаднах на вашата статия. Благодаря ви за нея, портфейла ми е пред мен и чудно щях да се набия.
  Върнах се в статията да оставя коментар, но явно и коментарите са фалшиви, нищо не работеше.

  • Диди, правим го за вас – нашите читатели. Важно е да информираме хората за подобни нередности и измами, които се появяват постоянно.

 • Виктория says:

  Благодаря ти, че ми промени мнението. За малко щях да се вържа на тези измами.

 • Коцето says:

  Потвърждавам, че Binatex са абсолютни измамници.
  Всяка стотинка, “инвестирана” там, просто им я подарявате…

 • Сергей says:

  Благодаря Ви за статията. Наистина ми промени мнението за binatex. Мислех да опитам, но ме разубедихте. Още веднъж благодаря. Предложете, моля, коректна и стабилна платформа.

  • Няма за какво, Сергей. Много се радвам, когато помагаме на нашите читатели. Това е нашата роля. Малко е трудно да препоръчам брокер на бинарни опции, след като ги забраниха за Европа, но мисля, че тази статия ще е полезна – https://www.marketking.bg/turgovia-s-binarni-opcii/

 • Христофор says:

  Здравейте! Играя в Бинатекс, но от известно време не ме допуска да влизам в сайта. Изписва ми, че няма връзка с този сайт. Може ли да са ме блокирали, но пък няма причина за това. Някой може ли да ми каже какъв може да е проблема?

  • Здравейте, Христофор, възможно е да е временен проблем, може и да няма достъп вече от България заради последните регулации на ЕС. Сега пробвах и аз да вляза, но и аз не успявам. Предполагам, че е глобален проблема, тъй като нямаме допълнителна информация.

 • Гого says:

  Поредната зарибявка, вложих 100 кинта за да пробвам. Загубих ги естествено! В началото те зарибяват с леки печалби, даже дават бонус всеки ден за загубеното от теб! Попитах ги как така при голям залог курсът отива в обратна посока за момента, когато изтича офертата, и след това се връща на предишното положение… отговориха, че това е курс на Блуумберг. Същата история, като нешънъл лотъри, не се лъжете, хора! Шанс 1 на 1000.

 • марго says:

  Аз направих за няколко месеца 2700 евро пчалба,но когато поисках да ги изтегля ми блокираха профила.НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.