Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Имаш нужда от хостинг? 10 от най-добрите хостинг компании!

Начало » Имаш нужда от хостинг? 10 от най-добрите хостинг компании!

Намирането на подходяща уеб хостинг компания за твоя бизнес може да отнеме много време. Това е важна инвестиция, защото може да създаде или да наруши репутацията ти онлайн. Уеб хостингът прави уебсайта ти видим за другите в интернет.

Добрата уеб хостинг компания ще ти осигури бърза скорост на зареждане на страницата, ъптайм и гладка навигация. От друга страна, ако избереш грешна хостинг компания, ефективността на уебсайта може да пострада. Това от своя страна може да доведе до лошо потребителско изживяване.

Именно затова съм подбрал за теб няколко от най-добрите хостинг компании в интернет, на които можеш да довериш сайта и бизнеса си.

👉🏻 Компания #1: HostGator

Стартиращите планове на HostGator са едни от най-добрите в сравнение с директните й конкуренти като GoDaddy & SquareSpace. Плановете започват 2,75 долара на месец за споделен хостинг, което включва безплатен домейн, SSL сертификат и пространство. На всичкото отгоре, можеш да получиш колкото си искаш безплатни имейл адреси.

👉🏻 Компания #2: Hostinger

Хората от Hostinger не си поплюват. Без каквито и да било излишни украшения, те казват: евтин уеб хостинг. Техният основен споделен уеб хостинг план е под долар на месец. Повтарям, защото си е шок. Под един долар на месец! С този план лесно може да изградиш личен уебсайт. Получаваш един домейн, поддомейн, имейл адрес и 10 GB дисково пространство.

👉🏻 Компания #3: Godaddy

Един от най-популярните доставчици на уеб хостинг услуги по света, GoDaddy, предлагат безплатен пробен период за техния website builder за един месец. Започвайки от 5.99 долара месечните им планове достигат 89.99 долара.

За допълнителен лев, GoDaddy позволява на собствениците на уебсайтове да добавят съществена сигурност на уебсайта и SSL сертификат. За собствениците на малък бизнес, техните споделени хостинг планове са най-подходящи. Имат различни нива на плановете си, които варират от DIY до пълно обслужване на нуждите.

👉🏻Компания #4: BlueHost

Bluehost е предпочитаният доставчик на подобни услуги за много собственици на уебсайтове, тъй като скоростта и времето на работа са доста добри.

Тяхната специална стартинг цена за уеб хостинг е 2.95 долара на месец, което е по-евтино от повечето други уеб хостинг компании. Те предлагат допълнителни неща като безплатен домейн за една година, безплатен SSL сертификат, инсталиране на системи с едно щракване като WordPress и 24/7 поддръжка.

Освен това те предлагат и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Този план е най-добрият за тези, които искат да изградят уебсайт от нулата. Може също да прехвърлиш съществуващия си уебсайт на тяхната хостинг платформа за около 150 долара.

👉🏻 Компания #5: DreamHost

DreamHost е друга от топ хостинг фирмите, които имат страхотни цени за стартиране на онлайн бизнес. Най-ниският им план за споделен хостинг е 2.95 долара на месец. В тази цена влиза безплатен домейн за година, безплатен секюрити сертификат, инсталиране на CMS системи с един бутон и постоянна и надеждна поддръжка.

Ако търсиш повече функции и безпроблемна работа, техният план DreamPress може да ти хареса. В този план те осигуряват 300 GB SSD хранилище, безплатен SSL сертификат, неизмерен трафик, един уебсайт на WordPress и др. Този план започва от 16.95 долара на месец.

👉🏻 Компания #6: NameCheap

Този хостинг доставчик е популярен и за това, че са едни от най-големите регистратори на домейни. Ако се регистрираш за един от техните хостинг планове, получаваш и безплатен домейн. В допълнение към това, тяхната споделена хостинг услуга идва с cPanel, неограничен bandwidth, защита, безплатен SSL сертификат и 100% гаранция за ъптайм.

Може също така да избереш техния Managed WordPress хостинг план, който започва от един долар месец. Той предоставя на собствениците на уебсайтове най-съвременните инструменти, които ти помагат да поддържаш и изграждаш уебсайт.

NameCheap имат и други хостинг планове, включително планове за хостинг на електронна поща, специални сървъри, VPS хостинг и хостинг за множество сайтове.

👉🏻 Компания #7: SiteGround

Уеб хостинг решенията на SiteGround включват споделен хостинг на Linux, риселър сървър, WordPress и облачни решения. Ако разгледаш отзивите от хора, които са използвали SiteGround, ще забележиш, че всеки казва добри неща за техния клиентски съпорт. Именно за това те са едни от най-добрите в този бранш.

Докато този доставчик на хостинг услуги е известен най-вече със своя опит в WordPress, те също имат хостинг решения за Drupal, Joomla, PrestaShop и Magento. Тяхната встъпителна оферта започва от 3.95 долара на месец и достига до около 12 долара на месец, което е абсолютно нищо за всеки уважаващ себе си бизнес.

В StartUp плана SiteGround предлагат един уебсайт, 10 GB пространство за съхранение и 10 000 посещения на месец. За повече функции като безплатен SSL, безплатни ежедневни бекъпи, повече мощност на сървъра и други, разгледай техните разширени планове.

👉🏻 Компания #8: A2 Hosting

A2 хостинг е един от най-подценяваните подобни фирми в индустрията. Тези, които са го използвали, го харесват за бързата им сървърна скорост и ефективна поддръжка за клиенти.

Това, което ги отличава от техните конкуренти е тяхната уникална гаранция за връщане на парите по всяко време. Като част от всеки план може да поискаш възстановяване на суми за неизползваната част от плана ти.

Техният план за споделен хостинг започва от 3.92 долара на месец, докато VPS хостингът е 5 долара на месец. От друга страна, риселърите и Dedicated Hosting плановете са на цена от 13.19 и  99.59 долара на месец.

👉🏻 Компания #9: iPage

С планове започващи от 1.99 долара на месец, iPage несъмнено е един от най-евтините уеб хостинг компании заедно с британците от Hostinger. Звучи прекалено добре, за да е истина? Е, има уловка. Трябва да платиш най-малко една година предварително, за да се възползваш от тази цена. Така или иначе, тя предоставя много стойност.

Всичките им планове идват със безплатен SSL сертификат, регистрация на домейн и безплатни имейл адреси. За да добавим към това, също така получаваш мащабируема пропускателна способност и неограничено дисково пространство.

Най-добрата част за IPage е, че има много системи за съдържание, които са готови за инсталиране с един клик, буквално. Това включва Drupal, Joomla, WordPress, Gallery2 и много други.

👉🏻 Компания #10: GreenGeeks

Тази компания за хостинг сървъри твърди, че е щадяща околната среда. За енергията, която техните услуги използват, те купуват три пъти повече кредити за вятърна енергия. Това е голям плюс за онези, които искат да допринесат за околната среда.

Малките уебсайтове могат да изберат техния най-нисък план за 2.95 долара на месец Ecosite Lite. С неограничено дисково пространство на SSD, bandwith и имейл акаунти, това е много добре. Може също така да получиш безплатен трансфер на уебсайт, нощни бекъпи, MySQL бази данни и много повече в този план.

Основният диференциращ фактор между напредналите и основните планове е в изпълнението. Плановете EcoSite Pro и EcoSite Premium осигуряват 2 пъти и съответно 4 пъти по-голяма производителност.

Заключителни думи

В хостинг пространството има стотици големи и малки играчи, които се борят за вниманието на собствениците на уебсайтове. Ако искаш да избереш най-добрата компания, трябва да имаш ясни изисквания за плана си. След това може да сравниш характеристиките на най-добрите уеб хостинг компании споменати по-горе.

Коя уеб хостинг компания намираш за най-надеждна? Моля, сподели с мен и нашите читатели твоите мисли в раздела за коментари.

Покажи любов
  • 4
    Shares

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.