Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Начало » Нещастен опит за успоредно паркиране в Белфаст взриви интернет

Нещастен опит за успоредно паркиране в Белфаст взриви интернет

Паркирането е едно супер неприятно задължение, свързано с изпотяване, учестено дишане и куп пречки на пътя. В допълнение, винаги ще се намери някой досаден услужлив човечец, който непременно държи да те упъти как и къде точно да спреш. Освен това е гадно и изнервящо да си под ехидните погледи на мъжете наоколо – така, примерно, може да звучи средностатистическото мнение на жена-шофьор, изправена пред предизвикателството да напъха винаги голямото возило на винаги тясно място.
Вероятно подобни мисли се въртят в главата на горката женица от видеото по-долу. Нещастната шофьорка се мъчи да извърши елемента успоредно паркиране на Фицрой авеню в южен Белфаст, Ирландия.
Зорът продължава около 30 минути в няколко неуспешни опита за паркиране.  Не помагат нито знанията от часовете по кормуване, нито опитите за навигация от преминаващи пешеходци. А мястото за паркиране не е малко, нито пък колата е прицеп.

„Уменията“ на драйвърката са заснети от ученици от отсрещната страна на улицата. След половин час мъчение очевидно приливната вълна на стрес е намаляла, дошъл е един от онези, разбраните мъже-стоици, който внимателно  навигира отвън и…канските усилия са увенчани с успех. Паркирането е посрещнато с бурни овации, сравними само със спечелването на шампионската купа по футбол от отбор от южните страни.
Само за 4 дни видеото е било гледано над 1 милион пъти –  кой казва, че да паркираш кола не е интересно?!

 

Покажи любов

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.