/ 

PASSWORD RESET

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


REGISTER


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Как да правим пари използвайки бинарната платформа Binatex?

,
4.14K 3

Все повече и повече хора избират бинарните опции за търговия в наше време. В началото като допълнителен източник на доходи, а след това като основен. Какво представляват те? Те всъщност правят печалби от инвестиции, като правилно предсказват дали стойността на актива ще се покачи или падне. Как да започнете да търгувате и как да правите пари чрез бинарни опции?

А възможно ли е да се правят пари?

Можете ли наистина да реализирате печалби чрез бинарните опции? Хората задават този въпрос най-малко по два пъти. Първо, те го задават, когато трябва да решат дали да започнат да търгуват или не. И след това те го задават след всеки провал и загуба на пари. Но отговорът е винаги същият: да, наистина можете да спечелите пари!

Разбира се, има доста хора, които продължават да тръбят във всеки онлайн форум, за това, че са били заблудени. Но кой наистина казва това? По принцип това обикновено са хората, които не могат да поемат отговорност за собствените си грешки. От тези, които не са били напълно подготвени да започнат да търгуват или просто от онези, които са станали жертва на измама.

Но в същото време много хора продължават да правят истински пари, но те не се хвалят за това във форумите и по-скоро не са склонни да отговорят на всички въпроси зададени от начинаещите. Проблемът е, че просто нямат време за това, защото са заети с работа. В края на краищата, бинарните опции за търговия са високо интелектуална работа.

Какви суми можете да спечелите?

Няма  указани конкретни суми, които се печелят от успешните трейдъри, защото няма работодатели и доходите на всеки търговец зависят от неговата способност, постоянство и находчивост! И това е огромно предимство – ХОРАТА РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ. Доходът зависи от няколко фактора:

  • Първоначалната инвестирана сума. Всичко тук е просто: колкото по-голяма е инвестицията, толкова по-висок е доходът.
  • Бинарните опции за рентабилност. Различните брокери предлагат различни приходи от лихви. Колкото по-висок е процентът, толкова по-голяма е печалбата.
  • Опит на търговеца.

Разбира се, има и други фактори, които ще окажат влияние върху крайните приходи. Но средната месечна печалба на търговеца с бинарни опции е между 1000 и 10 000 долара.

Избиране на надежден брокер

Можем да кажем, че това е ключов момент в списъка на това, което трябва да се направи преди започване на търговията. В края на краищата, би било доста трудно да се печелят пари чрез бинарни опции, ако работите с алчна компания. И ако погледнем реално, не толкова много платформи за търговия отговарят на критериите за добросъвестен брокер. Например, можем безопасно да препоръчаме услугите за търговия, предоставяни от Binatex, както за начинаещи, така и за опитни търговци. Какво го отличава от другите платформи?

Положителна репутация и пълна прозрачност. Можете да намерите много положителни отзиви от клиентите им на трейдърските форуми и това е първият знак на добросъвестния брокер. Ако фирма скрие името на собственика си, не успее да потвърди адреса си или мениджърите за обслужване на клиенти не успеят да дадат правилни отговори, това са ясни признаци, че компанията може да е измамническа.

Няма натрапчиви мениджъри. Недобросъвестните платформи наемат професионални мениджъри по продажбите и им дава задачата да получат колкото се може повече пари от всеки клиент, по всички възможни начини. Те просто лъжат начинаещите търговци и пречат на опитните да работят успешно, като им дават подвеждащи “съвети”.

Бърза и удобна платформа за търговия. Binatex не използва услугите на доставчиците на софтуер за търговия. Това позволява на платформата да работи по стабилен начин без претоварване.

  • Демо сметка и достъпно малък минимален депозит. Начинаещите рядко започват да търгуват правилно с  бинарните опции, а брокерите го знаят. Безскрупулните компании настояват начинаещите да попълват своите сметки, за предпочитане с големи суми пари. Binatex, напротив, дава на клиентите си възможност да се научат да търгуват без да поемат рискове чрез създаването на демо сметка. Освен това има най-ниските изисквания за минималния депозит (от 1 USD).
  • Висок лихвен доход. Опитните търговци препоръчват търговия на платформата като Binatex, която може да донесе печалба от 80% и повече.

Налични методи за депозиране/изтегляне. Обърнете внимание на онлайн платежните системи, използвани за добавяне и изтегляне на средства. Можете да изтеглите средства от Binatex чрез популярни методи: QIWI, WebMoney, VISA, MasterCard.

Обучение

Подготовката за търговия с бинарни опции започва с обучение. Binatex предлага на клиентите си демо сметка за онлайн обучение, така че те да могат да приложат  всички знания на практика по-късно.

Сумата по демо сметка се равнява на $1,000. Невъзможно е да се изтеглят тези средства, както и дивидентите, получени от тях. Този акаунт, обаче, помага да се разбере как работи бинарната опция за търговия.

Начинаещите често имат горещо желание да инвестират парите си и да започнат да търгуват възможно най-скоро. Без минимално обучение тези нови потребители обикновено се провалят и губят всичките си инвестиции. По-добре е да влезете в сферата на търговията с опции на малки стъпки. Следейки световните икономически новини и наблюдавайки тяхното въздействие върху пазарите. Четейки информационни статии и книги за търговия (за предпочитане не технически).

Стратегия за търговия

В света на трейдърите има слухове за съществуването на определена стратегия “Светия Граал”. Твърди се, че следването на тази стратегия ще ви позволи да направите 100 процента печалба и ще можете незабавно да забогатеете. В действителност няма нищо подобно в този вид търговия и всеки търговец търси своите собствени методи, които биха му допаднали най-добре и биха му донесли най-високи доходи.

Има огромен брой онлайн стратегии. Но не очаквайте те да бъдат ефективни, защото готово решение предложено от някой друг може просто да не работи при вас. Препоръчваме ви да внимавате със стратегиите, които се продават онлайн, особено когато обещаните печалби са явно надценени и когато разработчиците не предоставят пробен период. По-добре е да разработите своя собствена стратегия. За да направите това без загуба, помислете за използването на същата демо сметка, защото най-лесният начин за разработване на стратегия е чрез практика, а не чрез теория.

Управление на парите

Управлението на парите означава планиране на размера на всяка инвестиция. Ясно дефинираните търговски ограничения не позволяват на търговеца да инвестира големи суми пари в рискови сделки.

Препоръчваме на всички начинаещи да използват метода с фиксираната лихва. Това означава да инвестирате сумите, които са пропорционални на всичките ви средства. Ако например салдото в профила е 10 000 щ.д. и според правилата за управление на парите, размерът на инвестицията не трябва да надвишава 2%, тогава инвестицията ще бъде в размер на 200 щ.д.

Трейдване

Препоръчва се да  търгувате с бинарни опции с реални пари само след постигане на положителни резултати, при  използването на  демо сметката. Трябва да продължите да тествате стратегиите си, като използвате виртуалните пари, докато първоначалният депозит се удвои в рамките на период от  един месец поне.

Препоръчваме да направите доста малък първи депозит, тъй като бинарните  опции за търговия на демо сметка са малко по-различни от реалните. Ако продължавате да печелите, можете да вдигнете депозита. Ако постоянно страдате от загуби за период от един месец, опитайте се да установите причината за неуспехите си.

Трейдърският дневник ще ви помогне да подобрите стратегията си. Поддържането на дневник ще ви позволи да разберете предимствата и недостатъците на вашата стратегия. Запишете всяка сделка и ще можете да анализирате опциите, за да направите повече пари с по-малък риск.

Предимството на двоичните опции се състои в това, че абсолютно всеки може да направи пари чрез трейдване. И най-важното не е количеството капитал или знания, а правилният избор на платформа за трейдване.

3 Comments

Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.