/ 

PASSWORD RESET

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


REGISTER


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Издание за маркетинг, реклама и финанси.

Home За нас

Всичко започна през април 2013 година. Тогава се роди и се появи на бял свят Bittsmart.eu/Marketking.bg – издание за маркетинг, реклама & финанси. Но самата идея за стартиране на подобен проект се появи години по-рано, когато започнах да уча застрахователно и осигурително дело в ПГИ “Д-р Иван Богоров” Варна. Харесва ми да чета различни неща за маркетинг, реклама, финанси, интересувах се изключително много от информационни технологии. Казвах си, че все някога ще стартирам сайт, в който ще пиша за любимите си теми и ще предоставям полезна информация за аудиторията. А и подобните сайтове у нас не са на толкова високо качество и знаех, че родното интернет пространство се нуждае от нещо по-добро. Все пак ние сме кралете тук!

И така, мислейки, мислейки, през един пролетен ден на 2013 година ми хрумна името “bittsmart”. Ей така. От нищото. Реших да се поразровя и да видя дали е свободен домейна и след като видях, че има свободен го регистрирах още на следващия ден. Така се появи на бял свят bittsmart.eu с амбицията да информира своите читатели, да им предоставя качествен материал за четене и да кара всеки един посетител да се връща за още и още.

В последствие след голямо умуване решихме да ребрандираме и да променим името на сайта. Така bittsmart.eu се превърна в marketking.bg.

Днес (15/10/2015), амбицията ни е все още така силна и ни кара да продължаваме – мен и моят екип, който стои зад съществуването на сайта.


През 2014-та година спечелихме второ място по проект “Леонардо” на Европейският Съюз.Вижте подробности…

През 2014-та година бяхме номинирани за награда в категория “Млади уеб таланти” на конкурса за уеб БГ Сайт.Вижте подробности…


Коментирай

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.